ΚαθαρίΖουμε την αγαπημένη μας γειτονιά”: Διήμερη εθελοντική δράση καθαριότητας από το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας

Το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας διοργανώνει διήμερη εθελοντική δράση καθαριότητας.

Το Σάββατο 15 Μαΐου και ώρα 10:00 και την Κυριακή 16 Μαΐου και ώρα 18:00’ καθαρίΖουμε την αγαπημένη μας γειτονιά – περιοχή σε περιορισμένο ομαδικό επίπεδο, υποστηρίζοντας τη διαρκή πανελλήνια εθελοντική δράση «Save Υour Hood», στην οποία έχει ενταχθεί ο Δήμος μας μέσω του Γραφείου Εθελοντισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο καλεί φορείς, συλλόγους και μεμονωμένους εθελοντές (ανεξάρτητα με το αν έχουν εγγραφεί ή όχι στο Μητρώο Εθελοντών του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου), να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην υπό διοργάνωση εθελοντική δράση.

Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου μας θα συντονίσει τη δράση καθαριότητας σε περιορισμένο ομαδικό επίπεδο (σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την αποφυγή και τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού).

Θα παραχωρηθεί κάθε απαραίτητο μέσο καθαρισμού, καθώς και θα εξασφαλιστούν απόλυτα τα μέσα προστασίας της προσωπικής υγιεινής των εθελοντών (γάντια, σακούλες, μάσκες κ.ά).

Σημείο και ώρα παραλαβής υλικών: Το Δημαρχείο Φλώρινας, Μεγάλου Αλεξάνδρου 97, Φλώρινα.

  • Σάββατο: 09:45′
  • Κυριακή: 17:45′

Η δράση έχει σκοπό την κινητοποίηση όλων και την ευαισθητοποίηση για ένα καθαρό περιβάλλον!

Αγαπάμε και φροντίζουμε τον τόπο μας! Βάζουμε τα σκουπίδια… στη θέση τους! «Πάμε Εθελοντισμό;!» ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάνουμε την αγάπη μας για το περιβάλλον, ΠΡΑΞΗ!

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:

  • Γραφείο Δημάρχου: 2385351030
  • Γραφείο Εθελοντισμού: 2385351042 ,6985771215
  • Στην ηλεκτρονική Διεύθυνση: [email protected]