Κατάκτηση 1ης θέσης της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας στους πανελλήνιους αγώνες εφέδρων καταδρομέων

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας συμμετείχε με τετραμελή ομάδα στους Πανελλήνιους αγώνες εφέδρων καταδρομέων, οι οποίοι διοργανώθηκαν στις 4,5 και 6/11/2022 στην ευρύτερη περιοχή του Λιβαδερού Δράμας από τη Λέσχη Καταδρομέων Νομού Δράμας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων.

Οι αγώνες περιλάμβαναν περίπου 25 χλμ πορεία σε δύσβατη ορεινή περιοχή και διαγωνιστικά αντικείμενα πολιτικής προστασίας όπως ανάπτυξη δικτύου κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς, παροχή πρώτων βοηθειών σε πολυτραυματία, διάσωση σε υγρό στοιχείο, διέλευση κωλυμάτων και άλλα αντικείμενα. Το επίπεδο των συμμετεχόντων ήταν υψηλό με κάποιες από τις ομάδες να φέρουν εμπειρία και διακρίσεις από διεθνείς ασκήσεις ειδικών δυνάμεων όπως την Swiss Raid (Ελβετία) και IMM NATO (Γερμανία).

Η ομάδα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας ολοκλήρωσε στον καλύτερο χρόνο την πορεία και τερμάτισε πρώτη. Απέσπασε την καλύτερη βαθμολογία στα διαγωνιστικά αντικείμενα και κατατάχθηκε στην 1η θέση. Στην τελετή των απονομών ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Δράμας, Ο Δκτης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Δράμας, εκπρόσωπος του Δκτη της Δνσης Αστυνομίας Δράμας και ο Δκτης της Ε Μοίρας Καταδρομών. Επίσης παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Την ομαδα της ΛΕΔΦ αποτελούσαν οι Ηλίας Μούλελης, Στέργιος Βασιλειάδης, Γκερτσάκης Δημήτρης και Κυρατσούς Αλέξανδρος.

Η νίκη αυτή αφιερώνεται στο εκλιπόν μέλος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας Κυρατσού Ελευθέριο-Λεονάρδο, εξαιρετικό Καταδρομέα σε ήθος και επιδόσεις ο οποίος έφυγε αδόκητα και νωρίς. 

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΟΥΛΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ Μ.Δ.

 

     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΪΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ