Κινηματογράφος: “Mετα-Μορφωμένοι Πράκτορες” και “1917”

 

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/1: 17.00 & 19.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/1: 17.30

ΤΡΙΤΗ 28/1: 18.00

 

Γενική Είσοδο 6 ευρώ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

 

 

Σκηνοθεσία: Τρόι Κυάν, Νικ Μπρούνο

Ηθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Τομ Χόλλαντ, Μπεν Μέντελσον, Κάρεν Γκίλαν, Ρασίντα Τζόουνς, DJ Κhaled, Μάσι Όκα

Διάρκεια: 105 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

 

Ο υπερκατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ (Γουίλ Σμιθ) και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ (Τομ Χόλλαντ) είναι σχεδόν αντίθετοι χαρακτήρες. Ο Γουόλτερ είναι χαρακτήρας ήπιων τόνων, γλυκός και ευγενής. Ο Λανς… δεν είναι. Αλλά αυτό που λείπει από τον Γουόλτερ στις κοινωνικές δεξιότητες το κερδίζει χάρη στην ευφυία και την εφευρετικότητά του, κατασκευάζοντας μοναδικά gadgets τα οποία χρησιμοποιεί ο Λανς στις επικές του αποστολές. Όταν όμως, τα γεγονότα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, ο Γουόλτερ και ο Λανς ξαφνικά πρέπει να στηριχτούν μεταξύ τους για μια ακόμα φορά. Και αν αυτό το παράξενο ζευγάρι αδυνατεί να μάθει να δουλεύει σαν ομάδα, θα κινδυνέψει ολόκληρος ο κόσμος. Το «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» αποτελεί μια animation κωμωδία τοποθετημένη στον ταχύρρυθμο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

 

Trailer: https://youtu.be/7n6J0_d-JrE

 

 

1917

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/1: 21.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/1: 20.30

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/1: 19.00 & 22.00

ΤΡΙΤΗ 28/1: 21.00

 

Γενική Είσοδο 6 ευρώ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

 

Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες

Ηθοποιοί: Τζορτζ Μακέι, Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν, Μαρκ Στρονγκ, Άντριου Σκοτ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Κλερ Ντιμπούρκ, Κόλιν Φερθ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Διάρκεια: 110 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική

Στην καρδιά του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, δύο νεαροί Βρετανοί στρατιώτες, ο Σκόφιλντ (Τζορτζ Μακέι) και ο Μπλέικ (Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν) αναλαμβάνουν μια σχετικά δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή. Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, πρέπει να περάσουν στα εδάφη του αντιπάλου και να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανάσιμη επίθεση σε εκατοντάδες στρατιώτες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο αδερφός του Μπλέικ. Γυρισμένο σαν μονοπλάνο σε πραγματικό χρόνο από τον σκηνοθέτη του Skyfall, Σαμ Μέντες, σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Όσκαρ διευθυντή φωτογραφίας Ρότζερ Ντίκινς και με ένα μεγαλειώδες καστ, το 1917 είναι μία επική πολεμική ταινία που υπόσχεται να αφήσει το στίγμα της και να μείνει κλασική.

Trailer: https://youtu.be/YGcUghJiulM

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ