Κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Αυτή την εβδομάδα, λόγω των βουλευτικών εκλογών δεν θα έχουμε προβολές την Κυριακή. Την Δευτέρα και την Τρίτη θα προβάλλουμε και πάλι, για όσους δεν πρόλαβαν να την δουν, την καταπληκτική ταινία κινουμένων σχεδίων “SUPER MARIO BROS. Η ΤΑΙΝΙΑ” καθώς και την περιπέτεια μυστηρίου με τον Μπεν Άφλεκ “ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΣ”!

SUPER MARIO BROS. Η ΤΑΙΝΙΑ (THE SUPER MARIO BROS. MOVIE)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 22/5: 18.00
ΤΡΙΤΗ 23/5: 18.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σενάριο: Matthew Fogel
Διάρκεια: 93 λεπτά
Χρονολογία παραγωγής: 2023
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=qBIeLgo5Ktg

ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΣ (HYPNOTIC)
ΔΕΥΤΕΡΑ 22/5: 21.00
ΤΡΙΤΗ 23/5: 21.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Robert Rodriguez
Σενάριο: Robert Rodriguez & Max Borenstein
Ηθοποιοί: Ben Affleck, Alice Braga, JD Pardo, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey, William Fichtner, Hala Finley
Διάρκεια: 93 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
Αποφασισμένος να βρει την εξαφανισμένη κόρη του, ο ντετέκτιβ Ντάνι Ρουρκ (Μπεν Άφλεκ) βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μία σειρά γεγονότων, ενώ παράλληλα ερευνά μια σειρά από ληστείες τραπεζών. Θα φτάσει να αμφισβητήσει τα πιστεύω του και όσα γνωρίζει μέχρι τώρα για τα πάντα και τους πάντες στον κόσμο του. Με τη βοήθεια της Νταϊάνα Κρουζ (Άλις Μπράγκα), μίας προικισμένης μέντιουμ, ο Ρουρκ καταδιώκει και καταδιώκεται ταυτόχρονα από έναν φονικό άνδρα (στον ρόλο ο Γουίλιαμ Φίχτνερ) – τον μοναδικό άνθρωπο που πιστεύει ότι κρατά το κλειδί για την εύρεση του χαμένου κοριτσιού – μόνο για να ανακαλύψει περισσότερα από όσα περίμενε.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=V-tR37hSaVc

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ