Κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Οι τελευταίες μας προβολές πριν τις αργίες του Πάσχα περιλαμβάνουν την ταινία κινουμένων σχεδίων “ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ” για τους μικρούς μας φίλους και την πολυαναμενόμενη περιπέτεια δράσης “JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4” με τον Κιάνου Ριβς!

ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ (RABBIT ACADEMY)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 2/4:18.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 3/4: 18.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Ute von Munchow-Pohl
Σενάριο: Katja Grübel & Dagmar Rehbinder
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Τζίνη Παπαδοπούλου, Δανάη Νικολάτου, Δημήτρης Παπαδάτος, Σταύρος Σιούλης, Κωνσταντίνος Καϊκής, Στεφανία Φιλιάδη, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Κωνσταντίνος Νάνος, Βασιλική Σούτη, Νέστωρ Κοψιδάς, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Jerome Kaluta, Βούλα Κώστα
Διάρκεια: 76 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με ήρωες απίθανα κουνελάκια και αντιήρωες μία συμμορία από πονηρές αλεπούδες με αρχηγό έναν ύπουλο υποκινητή… ένα σκανταλιάρικο κουνέλι! Μία διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων για τη σημασία της φιλίας και της συνεργασίας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ένα κουνελάκι πρέπει να συνεργαστεί με ένα αλεπουδάκι! Η Σχολή των Κουνελιών ετοιμάζεται να σημάνει συναγερμό: Ο Λίο, το πονηρό κουνέλι της πόλης, θέλει να εξαλείψει το Πάσχα δια παντός. Συνωμοτεί με τις ύπουλες αλεπούδες και σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα πασχαλινά αβγά. Θα καταφέρουν τα κουνέλια του Πάσχα, Μαξ και Έμμυ, μαζί με τους φίλους τους να τον εμποδίσουν; Με τη βοήθεια της σοφής δασκάλας τους, της κυρίας Ερμιόνης, οι ήρωές μας πρέπει να κατακτήσουν μια μυστηριώδη τεχνική μάχης και να μάθουν τι σημαίνει να εμπιστεύεσαι κάποιον, ακόμα και μια αλεπού.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=tIW6mXNUv9Y

JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 (JOHN WICK: CHAPTER 4)
ΚΥΡΙΑΚΗ 2/4:21.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 3/4: 21.00
ΤΡΙΤΗ 4/4: 21.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Chad Stahelski
Σενάριο: Shay Hatten, Michael Finch & Derek Kolstad
Ηθοποιοί: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Ian McShane, Scott Adkins, Clancy Brown, Marko Zaror
Διάρκεια: 169 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ
Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_hSZZ9hp9Zw

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ