Κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Συνεχίζουμε δυναμικά με την περιπέτεια φαντασίας “ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 3” και την ταινία κινουμένων σχεδίων “ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΡΟΧΗ”!
ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΡΟΧΗ (JUST SUPER)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/5: 18.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 15/5: 18.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Rasmus A. Sivertsen
Σενάριο: Kamilla Krogsveen
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Βασιλική Σούτη, Εβελίνα Αραπίδη, Γεωργία Ιωαννίδου, Νικολέτα Κουνενιδάκη, Αναστασία Στυλιανίδη, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ακίνδυνος Γκίκας, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός
Διάρκεια: 77 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Για άλλη μια φορά το Σούπερ Λιοντάρι σώζει την πόλη! Κανείς δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα, εκτός από την εντεκάχρονη Χέντβιχ. Επειδή το Σούπερ Λιοντάρι είναι ο πατέρας της και μια μέρα θα πάρει εκείνη τη θέση του. Κι εκείνη η μέρα φτάνει νωρίτερα απ’ όσο περίμενε. Αλλά η Χέντβιχ, που δεν έχει ούτε ακροβατικές ούτε αθλητικές ικανότητες, φαντάζει πολύ αδέξια στον πατέρα της για να γίνει υπερηρωίδα, ο οποίος αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον ξάδερφό της. Η Χέντβιχ πρέπει τώρα να αντιδράσει γρήγορα για να αποδείξει ότι είναι μια υπερηρωίδα. Με γρήγορο ρυθμό και χιούμορ, η ταινία περιγράφει την ιστορία μιας οικογένειας αξιολάτρευτων, πεισματάρηδων υπερηρώων που ζουν σε μια μικρή πόλη και κληρονομούν τις υπερδυνάμεις τους από γενιά σε γενιά.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=He3fmH7gPeI
ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 3 (GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3)
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/5: 21.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 15/5: 21.00
ΤΡΙΤΗ 16/5: 21.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: James Gunn
Σενάριο: James Gunn & Dan Abnett
Ηθοποιοί: Karen Gillan, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Vin Diesel, Dave Bautista, Sean Gunn, Zoe Saldana, Chris Pratt
Διάρκεια: 149 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Στη νέα ταινία ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 3 των Marvel Studios, η αγαπημένη μας παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=BytIO-DG_vU

 

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ