Κοπή βασιλόπιτας της Σκακιστικής Ακαδημίας της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου η Σκακιστική Ακαδημία της  Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας έκοψε την βασιλόπιτά της.   Επίσημοι, σκακιστές , φίλοι του αθλήματος και γονείς απόλαυσαν το απόγευμα  της Κυριακής  στον φιλόξενο χώρο της ¨Οδού Ονείρων¨. Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Εύη Αντωνιάδου . Ο μετρ Λάζαρος Γυμνόπουλος  και  ο  Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης έδωσαν την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους  να γνωρίσουν τις επιτυχίες αλλά και δράσεις της Σκακιστικής Ακαδημίας. Όλοι διασκέδασαν με το σκακιστικό παιχνίδι των παιδιών και τη θεατρική παράσταση των Κ. Μιχαηλίδη και Αλεξάνδρας Πατρίκη. Στο τέλος της εκδήλωσης η Εύη Αντωνιάδου στην κιθάρα και το τραγούδι, μαζί με τους  Κωνσταντίνο Σιαπαρίνα, βασικό στέλεχος της Λέσχης, στο πιάνο και στο τραγούδι, , και Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη, ψυχή του καφενειακού σκάκι, στο μπάσο, χάρισαν όμορφες  μουσικές στιγμές.

 Το φλουρί κέρδισε η μικρή Σίλια Σουλίδου, η οποία έλαβε ως δώρο ένα σκακιστικό βιβλίο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο πρόεδρος της Λέσχης Πολιτισμού και περιφερειακός σύμβουλος κ. Αντωνιάδης Γεώργιος,  ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Μπίρος Στέφανος , ο αντιπεριφερειάρχης ενέργειας κ. Γέρου Κωνσταντίνος, ο δήμαρχος κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης, η αντιδήμαρχος κ. Μούσιου Όλγα και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μ.Ε.ΤΕ. Α.Ε κ. Μεσσήνης Κωνσταντίνος. Επίσης τις ευχές για ένα δημιουργικό   και ευτυχισμένο έτος απέστειλαν ο βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας κ. Αντωνιάδης Ιωάννης και η κ. Βαλίνα Ρόζα, διευθύνουσα σύμβουλος των ¨Λιγνιτωρυχείων Αχλάδας  Α.Ε.¨.

Η Σκακιστική Ακαδημία ευχαριστεί τους γονείς των σκακιστών της κ. Δάφκο Εμμανουήλ για την προσφορά της βασιλόπιτας και τον κ. Πασχαλίδη Μιχάλη για την τεχνική υποστήριξη .

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Δ.Σ. της Λέσχης Πολιτισμού συγχαίρει τους αθλητές της, Σιώκη Σωτηρία, Αποστολίδη Αθανάσιο, Σιώκη Λουκά, Αποστολόδη Αναστάσιο, Τζήμα Ανδρέα και Αποστολίδη Άγγελο, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας, για την κατάκτηση της 1ης θέσης μεταξύ των σχολείων της Κεντροδυτικής Μακεδονίας στο 12ο  ομαδικό πρωτάθλημα σκάκι. Τους εύχεται καλή συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου θα εκπροσωπήσουν τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Κ.Δ. Μακεδονίας.

 

Το Δ. σ της Λ.Π.Φ