Κόσμημα και Οίνος από την Ακαδημία οίνου του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλη»

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο χώρο του καταστήματός μας τα  εγκαίνια της έκθεσης χειροποίητων κοσμημάτων των φοιτητών του εργαστηρίου κοσμήματος της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας.

Η έκθεση εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Φωτιές & Οίνος» που διοργανώνει η Ακαδημία Οίνου του Αριστοτέλη και πλαισιώθηκε από γευστική δοκιμή της επετειακής έκδοσης ερυθρού οίνου του Κτήματος Κυρ-Γιάννη «Η πεσούσα δρύς» (Fallen Oak).

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και δώσατε στους φοιτητές την χαρά να παρουσιάσουν σε ευρύ κοινό τις δημιουργίες τους. Πιστεύουμε ότι η σύνδεση του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία είναι μια σχέση αμφίδρομη, όπου όλοι θα πρέπει να συμβάλλουμε για την επιτυχία της.

Ευχαριστούμε την υπεύθυνη καθηγήτρια του Εργαστηρίου Κοσμήματος της Σχολής κα Ολύβια Κυριακοπούλου, τον καθηγητή κ. Χάρη Κοντοσφύρη και ασφαλώς όλους τους φοιτητές του εργαστηρίου που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Ευχαριστούμε το κτήμα Κυρ-Γιάννη και τον γεωπόνο-οινολόγο του κτήματος κ. Βασίλη Μυλωνά για την παρουσίαση της επετειακής τους ετικέτας κρασιού στην εκδήλωσή μας.

Τέλος ευχαριστούμε τους διοργανωτές των εκδηλώσεων «Φωτιές & Οίνος» της Ακαδημίας Οίνου του Αριστοτέλη κα Άρτεμη Τουλάκη και κ. Κοσμά Ρούφα που μας έδωσαν την χαρά να είμαστε οικοδεσπότες σε μια από τις εκδηλώσεις τους.

Οι δημιουργίες των φοιτητών θα φιλοξενηθούν στην βιτρίνα του υποκαταστήματός μας (Μεγ. Αλεξάνδρου 35) για όλη την περίοδο των εορτών, όπου και θα μπορείτε να τις θαυμάσετε.

 

Οι φοιτητές που παίρνουν μέρος στην έκθεση :

Έλενα Αδάμου
Ζαχαρούλα Καρακωνσταντή
Παναγιώτης Κουντής
Μαρία-Ελένη Κουτρουμπάνου
Κατερίνα Κυριακίδου
Δήμος Μούσιος
Στράτος Μπόμπολος
Σταύρος Οικονομάκος
Ανδρονίκη Παναγιωτίδου
Σοφία Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαγιαννάκη
Αθηνά Ράλλη
Χρήστος Τριανταφύλλου
Φαίδρα Τραϊφόρου
Μαρίνα Τσακμάκη