Μέσα σε κλίμα γιορτινό παραδόθηκαν σήμερα 26 tablet , ως δώρο στους μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Φλώρινας

Μέσα σε κλίμα γιορτινό παραδόθηκαν σήμερα, 23 Δεκεμβρίου 2020, 26 tablet , ως δώρο στους μαθητές του ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Το κόστος αγοράς για τα tablet των μαθητών καλύφθηκε κατά ένα μέρος από τα έσοδα του περσινού χριστουγεννιάτικου bazaar ενώ το υπόλοιπο και μεγαλύτερο μέρος καλύφθηκε χάρη στην ευγενική χορηγία του κ. Στέφανου Πρόιτση, Φλωρινιώτη , που ζει με την οικογένειά του και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Γερμανία. Ο κ. Πρόιτσης, με την προσφορά του, χάρισε σήμερα ένα πλατύ χαμόγελο και στα 26 προσωπάκια των μαθητών του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.

Η Διευθύντρια του σχολείου, Κουρεμένου Ρένα, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι μαθητές και οι γονείς τον ευχαριστούν θερμά και εύχονται σε ‘κείνον και την οικογένειά του ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2021.

Επίσης, το σχολείο  εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Σταύρο Ευαγγέλου για τα γλυκά και τους χυμούς που πρόσφερε σήμερα στα παιδιά και του εύχεται καλές γιορτές.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

 

Η Δ/ΝΤΡΙΑ

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ ΡΕΝΑ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ