Μήνυμα της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας Π. Πέρκα για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Τη Δευτέρα 14/06 οι μαθητές και οι μαθήτριες θα υποβληθούν στη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και αξίζουν τις θερμότερες ευχές μου για επιμονή, υπομονή και επιτυχία.

Αγαπητοί/ες νέοι και νέες της Φλώρινας,

μπορεί αυτή η δοκιμασία να αποτελεί μια σημαντική και συνάμα επίπονη διαδικασία, αλλά δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που θα έχετε στη ζωή σας. Οι δρόμοι που ξανοίγονται μπροστά σας απαιτούν έναν διαρκή αγώνα για την κατάκτηση των στόχων σας, μια συνεχή συλλογή γνώσεων και εμπειριών ώστε ως ακαδημαϊκοί πολίτες, νέοι και νέες της προόδου του 21ου αιώνα, να διεκδικήσετε το επιθυμητό και να βεβαιώσετε τα αυτονόητα.

Εμείς, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί οφείλουμε να σταθούμε δίπλα σας, να προσφέρουμε στήριξη και κατανόηση και να πράξουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για το δικό σας μέλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο και εγώ, θα συνεχίσω να μάχομαι ενάντια στην απορρύθμιση της Δημόσιας Παιδείας που φέρνουν οι καταργήσεις Τμημάτων, η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και να διεκδικώ την ενίσχυση της Ανώτατης Εκπαίδευσης και του Περιφερειακού Πανεπιστημίου μαζί με όλα τα κεκτημένα χρόνων – λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σας ανάγκες.

 

Καλή επιτυχία με δύναμη και υπομονή.

 

Η Βουλευτής Φλώρινας

Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα