Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για την πανδημία του κορωνοϊού και το γενικό απαγορευτικό

Συνδημότισσες, συνδημότες,

Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 η χώρα μας μπήκε σε οριζόντιο καθεστώς αναστολής δραστηριοτήτων και όπως σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, η Δημοτική αρχή καλείται να δώσει μάχες πρώτης γραμμής, για την προστασία της δημόσιας υγείας και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Με την επικοινωνία μας αυτή θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή δύναμη και να τονίσω πως με μεθοδική δουλειά, αλληλεγγύη και ενότητα θα ανταπεξέλθουμε στις νέες δυσκολίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και θα βγούμε νικητές.

Όλοι εμείς, οι άνθρωποι του δήμου, παρακολουθώντας τις εξελίξεις βρισκόμαστε σε εγρήγορση, είμαστε δίπλα στους συνδημότες μας δίνοντας καθημερινά λύσεις στις ανάγκες τους, προσαρμόζοντας δυναμικά τις δράσεις μας και λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και εξυπηρέτησης τους.

Πρώτη θέση στις δράσεις αυτές έχουν οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που υφίστανται τις συνέπειες της πανδημίας από την δική τους λιγότερο ευνοημένη και άρα πιο ευαίσθητη θέση.

Οι τηλεφωνικές γραμμές τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιείτε για την εξυπηρέτηση σας είναι 2385351010, 2385044540, 2385044511 και 2385044636.

Δεν φοβόμαστε, δεν πανικοβαλλόμαστε, δεν εφησυχάζουμε, τηρούμε με ευλάβεια τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της πολιτείας.

Βασίλης Νικ. Γιαννάκης

Δήμαρχος Φλώρινας