ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ «ΚΑΛΛΙΝΙΚΕΙΑ 2017»

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ «ΚΑΛΛΙΝΙΚΕΙΑ 2017»

 

 

  Στις 19 και 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία τα «ΚΑΛΛΙΝΙΚΕΙΑ2017» προς τιμήν του προστάτη του χωριού προφήτη Ηλία.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική αλλά και η εξυπηρέτηση και η ευγένεια των

οργανωτών ξεχώριζε, με την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου κα Αγνή Τσαντέφσκη να δίνει τον τόνο να λύνει τα διάφορα μικροπροβλήματα και να υποδέχεται τους επισκέπτες.

Αξίζει να αναφέρω ότι τη δεύτερη μέρα του πανηγυριού ο καιρός ήταν άστατος και το βράδυ ψιλόβρεχε για κάποιο διάστημα. Ο κόσμος όμως δεν έφυγε. Βρίσκονταν στα διπλανά του γηπέδου καφενεία και στα αυτοκίνητα τους και μόλις σταμάτησε η βροχή μπήκαν στο χώρο της εκδήλωσης και με κέφι  γλέντησαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι οι δύο παπάδες που παρευρίσκονταν χόρεψαν εξαιρετικά ένα πουστσένο, αποδεικνύοντας πως είναι και παπάδες και ζευγάδες. Πως συμμετέχουν στις λύπες αλλά και τις χαρές των συνανθρώπων τους. Πως είναι ένα κομμάτι απ’ αυτούς γι’ αυτούς, συνοδοιπόροι στην κοινωνική ζωή αλλά και να ξεχωρίζουν εμπνέοντας τον σεβασμό, την ελπίδα και την αγάπη στους κατοίκους. Μπράβο τους. Με συγκίνησαν.

 

Μπάμπης Θ. Τριανταφυλλίδης