Με τους Φλωρινιώτες αθλητές που θα συμμετέχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας

Τους αθλητές του Α.Ο.Φ., που θα εκπροσωπήσουν τη Φλώρινα και την Ελλάδα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων της Λωζάνης, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ. Χρήστο Τίτα, οι αθλητές Άγγελος Αντωνιάδης, Νεφέλη Τίτα, Σπύρος Παπαδόπουλος και Έλενα Ιωάννου βρέθηκαν στο Δημαρχείο Φλώρινας και δέχτηκαν από κοντά τα συγχαρητήρια του Δημάρχου για τη σπουδαία επιτυχία τους.

Ο κ. Γιαννάκης υπογράμμισε πως η συμμετοχή των νεαρών αθλητών σε ένα κορυφαίο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός αποτελεί τιμή για την ακριτική μας πόλη και μας γεμίζει υπερηφάνεια. Τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και τόνισε πως η δημοτική αρχή θα βρίσκεται δίπλα τους, τόσο ηθικά, όσο και υλικά, προκειμένου να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι αθλητές, αφού ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο, υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες και να επιδιώξουν τη μέγιστη δυνατή διάκριση.