ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τα συγχαρητήρια μου και τις ειλικρινείς ευχές μου σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Δήμου μας, αλλά και όλης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας που πέτυχαν στις Ανώτατες Πανεπιστημιακές και Τεχνολογικές Σχολές, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων. Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες και τους κόπους των αυριανών φοιτητών και φοιτητριών.

Αγαπητοί επιτυχόντες και αγαπητές επιτυχούσες, οι κοπιαστικές και πολυετείς προσπάθειές σας, οι αγωνίες και οι αγώνες σας, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για τη μελλοντική εκπαιδευτική σας πορεία ως νέων φοιτητών και φοιτητριών, είναι η πύλη της γνώσης και της επιστήμης, η αρχή των σπουδών ειδίκευσης, που στη συνέχεια θα σας εφοδιάσουν με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες, για να χτίσετε εσείς το μέλλον το δικό σας και το μέλλον της χώρας μας.

Συγχαρητήρια θερμά, λοιπόν, αξίζουν όχι μόνο σε εσάς, αλλά και στους  γονείς και στους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί σε όλες τις προσπάθειές σας συμβάλλοντας  με τη δική τους φροντίδα στην επιτυχία σας!

Να απευθυνθώ, όμως, με ιδιαίτερη αγάπη στα παιδιά, που το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους δεν ήταν το επιθυμητό, να είναι σίγουρα ότι με οδηγό την ελπίδα και την επιμονή μπορούν να τα καταφέρουν συνεχίζοντας να αγωνίζονται με τον ίδιο ζήλο και  να θυμίσω το πλήθος των ευκαιριών που θα τους δοθούν στη ζωή.

Εύχομαι σε όλους και σε όλες καλή πρόοδο, πολλές επιτυχίες και κάθε προσωπική ευτυχία! Ο τόπος μας έχει ανάγκη τις γνώσεις, τις ιδέες σας και την προσφορά σας!