Ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα: “Παράγοντες που σχετίζονται με την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με Χρόνια Νεφρική Νόσο”

Η 20η Επιστημονική Διαμερισματική Ημερίδα, με θέμα: “Παράγοντες που σχετίζονται με την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με Χρόνια Νεφρική Νόσο” που συνδιοργάνωσαν το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Δημητρίου» και η Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία Νοσηλευτών, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας “ Θεόδωρος Αγγελόπουλος ” την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Η έναρξη των εργασιών έγινε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γεώργιο Μάντσο, ενώ χαιρέτησαν η Πρόεδρος της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρεία Νοσηλευτών κα Παναγιώτα Τσούγια, ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Παναγιώτης Νώτας, ο ιατρός – καρδιολόγος κ. Νικόλαος Ιωακειμίδης εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Φλώρινας κα Μαρία Κηπουροπούλου.

Η αρχική διάλεξη έγινε από την κα Αθηνά Ευαγγέλου, νεφρολόγο – Επιμελήτρια Α’, Επιστημονικά Υπεύθυνη Ιατρό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Φλώρινας, με θέμα “Χρόνια Νεφρική Νόσος: Παρόν και μέλλον”.

Τις εργασίες συντόνισε η νοσηλεύτρια κα Μαρία Στάιου.