Ολοκληρώθηκε στη Φλώρινα η δράση “Connected We Stand” για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η κοινή εθελοντική δράση συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης που διοργάνωσαν ο Δήμος Φλώρινας, το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας, ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας και το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, στα πλαίσια του Ψηφιακού Φεστιβάλ Εθελοντισμού “Connected We Stand” της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΙΑΣΙΣ.

Για ένα τετραήμερο (18 – 21 Δεκεμβρίου), ομάδα εθελοντών με κινητή μονάδα (βανάκι), βρισκόταν σε κεντρικά σημεία της πόλης της Φλώρινας, όπου πολίτες είχαν την δυνατότητα να προσφέρουν τυποποιημένα/μακράς διάρκειας τρόφιμα, είδη βρεφικής – προσωπικής φροντίδας, καθώς και παιχνίδια (έστω και ελαφρώς μεταχειρισμένα) και γλυκίσματα για παιδιά.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, ιδιαίτερα την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, και θα δώσει χαρά και χαμόγελα σε πολλούς συνδημότες μας.

Η διάθεση των ειδών που συγκεντρώθηκαν θα γίνει άμεσα από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια) του Δήμου Φλώρινας σε άπορες οικογένειες.

Η δημοτική αρχή Φλώρινας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους πολίτες που προσέφεραν με την καρδιά τους, τους εθελοντές του ΟΕΝΕΦ και τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φλώρινας για τη σημαντική συνεισφορά τους, καθώς και το τμήμα Τροχαίας Φλώρινας για τις διευκολύνσεις που παρείχε, αλλά και το Total Market για τη γενναιόδωρη προσφορά του.