Ο Άνθιμος Μπιτάκης παραβρέθηκε στην τελετή αγιασμού σχολείων του Δήμου Αμυνταίου

Στην τελετή του Αγιασμού σχολείων του Δήμου Αμυνταίου παραβρέθηκε χθες Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος ‘Ανθιμος Μπιτάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Μπερμπερίδη Πέτρο. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος παρακολούθησε τον Αγιασμό στο Γυμνάσιο και στο Ενιαίο Λύκειο Αμυνταίου.

Στον χαιρετισμό του σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους γονέων ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, δύναμη και επιτυχία στο έργο τους. Φανερά συγκινημένος καθότι και ο ίδιος φοίτησε στις ίδιες σχολικές μονάδες ανέφερε πως είναι σχολεία με ιδιαίτερες αξιώσεις και παράδοση αφού από αυτά αποφοίτησαν άνθρωποι που διέπρεψαν στην κοινωνία όχι μόνο του Αμυνταίου αλλά και ευρύτερα.

Στη συνέχεια πρόετρεψε τους μαθητές να ακολουθήσουν τις συμβουλές και τις υποδείξεις των καθηγητών τους και να λειτουργήσουν στα αυστηρά μέτρα που επιβάλει ο Οργανισμός Υγείας, δίνοντας με τη συμπεριφορά αυτή το παράδειγμα σε μια κοινωνία που μπορεί να προοδεύει και να ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

Τέλος διαβεβαίωσε τους Διευθυντές ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται δίπλα στην Εκπαιδευτική Κοινότητα για να δίνει άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Αμυνταίου