Ο Δήμαρχος Φλώρινας συμμετείχε στη διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα της ΚΕΔΕ με θέμα το Εθνικό Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάπτυξης «Ελλάδα 2.0»

Στη διαδικτυακή ημερίδα για τους Δημάρχους όλης της Ελλάδας, με στόχο την ενημέρωσή τους αλλά και την ανταλλαγή απόψεων για τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου «Ελλάδα 2.0» και την αξιοποίηση των πόρων του, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών της χώρας, συμμετείχε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Το Εθνικό Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάπτυξης  «Ελλάδα 2.0» είναι ένα Εθνικό  Πρόγραμμα υλοποίησης συγκεκριμένων έργων, επενδύσεων και μεταρρυθμίσεων με πόρους που ξεπερνούν τα 57 δις ευρώ, η υλοποίηση των οποίων θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλη την Ελλάδα.

Στην ημερίδα πήραν μέρος οι Υπουργοί Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και  Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωνσταντίνος Σκρέκας, οι Αναπληρωτές Υπουργοί Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννης Τσακίρης και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.