Ο ετήσιος χορός του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας (φωτογραφίες & βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020, στο κέντρο δεξιώσεων « Χρυσοχοϊδης» ο ετήσιος χορός του Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Φλώρινας.

Το πρόγραμμα αποτελούνταν από δύο μέρη. Το πρώτο ήταν το παραδοσιακό ξεκινώντας από την εμφάνιση του παιδικού χορευτικού του Συλλόγου και στη συνεχίζοντας με την ορχήστρα του Νίκου Τσαμπάζη «Τ’ αηδόνια» που ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους στο χορό.

Το δεύτερο πρόγραμμα ήταν έντεχνο – ελαφρολαϊκό με τους: Μαγδαλίνα Φέκου στη φωνή, Βασίλη Δόντσιο στην κιθάρα και τη φωνή, Μιχάλη Ασίκη στα πλήκτρα και Νίκο Γεωργίου στην κιθάρα και τη φωνή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ενώ η πρόεδρος Χριστίνα Γκόλνα μίλησε για τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη χρονιά αλλά και τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα.

Χαιρετισμό απηύθυναν: ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές, ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Μιχάλης Χάτζιος.

Ο χορός, το κέφι και το τραγούδι κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα.