Ο ΠΑΣ Φλώρινα συμμετέχει στην εκδήλωση «Η Φλώρινα σιωπηλά λέει ΟΧΙ στη ΒΙΑ»

Ο ΠΑΣ Φλώρινα πάντα μπροστά σε κοινωνικές δράσεις συμπορεύεται στην προσπάθεια του Γραφείου Εθελοντισμού και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Φλώρινας όπου με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας που συγκλόνισαν και συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: «Η Φλώρινα σιωπηλά λέει ΟΧΙ στη ΒΙΑ».

Γνωρίζουμε ότι και ο αθλητισμός είναι ένας χώρος που συχνά εμφανίζονται περιστατικά βίας λόγω του ανταγωνισμού και του πάθους που διακρίνει τους αθλητές, τους προπονητές αλλά και του πλήθους που τους ακολουθεί. Ζητάμε συγνώμη αν έχουμε προκαλέσει ή είχαμε παρασυρθεί από προκλήσεις στο παρελθόν και πάμε όλοι μαζί να φωνάξουμε με την σιωπή μας για να αλλάξουμε εμείς, για να αλλάξουν τα παιδιά μας, για να αλλάξει η κοινωνία.

Καλούμε τους αθλητές, τους προπονητές και τους φίλους της ομάδας μας να πάρουν μέρος στην σιωπηλή πορεία 2χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, και ώρα 11:30′, με αφετηρία και τερματισμό το Νέο Πάρκο της Φλώρινας.

 

Γραφείο Τύπου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ