Ο ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» συγχαίρει την Οινολόγο κα Άρτεμις Τουλάκη

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», συγχαίρει την κα Άρτεμις Τουλάκη, Οινολόγο και Υπεύθυνη της «Ακαδημίας Οίνου» του Συλλόγου μας, για τις εβδομήντα έξι (76) διεθνείς διακρίσεις που απέσπασαν ετικέτες κρασιών, δικής της οινολογικής υπογραφής, μέσα στο 2022 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Δύο (2) Μεγάλα Χρυσά, τριάντα (30) Χρυσά, τριάντα δύο (32) Αργυρά, έντεκα (11) Χάλκινα Μετάλλια και Ειδική Διάκριση σε Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ην. Βασίλειο, Βέλγιο και Κορέα, είναι ο απολογισμός του 2022, για ετικέτες κρασιών, επιχειρήσεων και φυσικά, για την ίδια.
Η κα Άρτεμις Τουλάκη, Οινολόγος, υποψήφια διδάκτωρ Οινολογίας, Επιστημονική Σύμβουλος Οινοποιείων σε Ελλάδα και Κύπρο και ιδιοκτήτρια της εταιρείας Wineconsuliting, μαζί με τον σύζυγό της κ. Κοσμά Ρούφα, Γεωπόνο – Οινολόγο, το 2014 δημιούργησαν την «Ακαδημία Οίνου» του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ένα πρωτότυπο, πρωτόγνωρο και εντυπωσιακά αποδεκτό Τμήμα στην ευρύτερη περιοχή μας και στον κόσμο του κρασιού πανελλαδικά, ταξιδεύοντας τους συμμετέχοντες σε γευσιγνωστικά και πολυπολιτισμικά μονοπάτια της πατρίδας μας.
Συνεχίζοντας τις δράσεις της η «Ακαδημία Οίνου» του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022, το απόγευμα, στην Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων, του Συλλόγου μας, θα παρουσιάσει το σύνολο των παραπάνω βραβευμένων ετικετών, σε μια μοναδική εκδήλωση οίνου και πολιτισμού.
Σας περιμένουμε όλους.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ