Παρουσίαση του βιβλίου “Ξένοι στην Κόψη” του συγγραφέα Δημήτρη Στατήρη από τη Λέσχη Ανάγνωσης του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας

Το Σάββατο 13/04/2019 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στατήρη Ξένοι στην Κόψη από τις εκδόσεις ΣΜΙΛΗ και με την αρωγή του κ. Γιάννη Παπαγιάννη και του βιβλιοπωλείου Η ΓΩΝΙΑ στο ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ.
Για το βιβλίο μίλησε ο Λογοπεδικός Ηλίας Βογδάνης και ο συγγραφέας ενώ κείμενα διαβάστηκαν από δύο μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης, την κ. Χριστίνα Γιαλαμά και την κ. Κάτια Τάχου. Τον συντονισμό της παρουσίασης ανέλαβε η Ευμορφία Κηπουροπούλου, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Καθηγήτρια Νεοελληνικής Ιστορίας του ΠΤΔΕ του Παν/μίου Δυτ. Μακεδονίας και συγγραφέας κ. Σοφία Ηλιάδου Τάχου, η οποία έκανε και έναν σύντομο χαιρετισμό της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και όλες τις φίλες του βιβλίου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή τους, το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας καθώς και τα ΜΜΕ και κυρίως τη δημοσιογράφο κ. Λένα Ελευθερίου της ΕΡΑ Φλώρινας. Η Λέσχη Ανάγνωσης του Λυκείου των Ελληνίδων συνεχίζει τις φιλαναγνωστικές συναντήσεις της και τις δράσεις της στο πλαίσιο των οποίων πραγματοποιήθηκε και η βιβλιοπαρουσίαση.