Παρουσιάστηκε το λογότυπο της 77ης ΠΟΣ

Παρουσιάστηκε το λογότυπο της 77ης ΠΟΣ

Το λογότυπο της 77ης Πανελλήνιας Ορειβατικής Συνάντησης (ΠΟΣ) που διοργανώνεται φέτος απο τον Σύλλογο Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας (ΣΕΟΦ) στο όρος Βόρας στις 15 και 16 Ιουλίου 2017 παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στα γραφεία του συλλόγου.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Αρης Αριστείδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Π.Ε Φλώρινας Αντωνιάδης Γεώργιος και μέλη του ΣΕΟΦ και του Δ.Σ του συλλόγου.

Το λογότυπο φιλοτεχνήθηκε απο το μέλος του ΣΕΟΦ Χαρίλαο Ψωμά και απεικονίζει την κορυφή Πιπερίτσα του όρους Βόρας, μια κόκινη πιπεριά και μια σαλαμάνδρα, αμφίβιο με ουρά που συναντάται στην περιοχή μας.

Η 77η ΠΟΣ θα γίνει στην τοποθεσία “Καταφύγιο του Τούρκου”, 7.5 χλμ απο τον Σκοπό Φλώρινας με συγκέντρωση και διανυκτέρευση σε σκηνές το Σάββατο 15 Ιουλίου και ανάβαση στην κορυφή Πιπερίτσα με υψόμετρο 1999μ. την Κυριακή 16 Ιουλίου.

Οι ετήσιες συναντήσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ) είναι μαζικές εκδηλώσεις που συγκεντρώνουν κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των 80 και πλέον συλλόγων της Ομοσπονδίας και αναμένεται αρκετά μεγάλη συμμετοχή, της τάξης των 800-1000 ατόμων, και φέτος. Στην εκδήλωση του Σαββάτου γίνονται οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί των συλλόγων, προσφέρεται ορειβατική φασολάδα και άλλα γεύματα και υπάρχουν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις. Την επομένη το πρωί ακολουθεί η ορειβατική πορεία. Στόχος τους είναι η προβολή των περιοχών στις οποίες πραγματοποιούνται, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συλλόγων που συμμετέχουν και η προώθηση της ορειβασίας.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινώνονται περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση αυτή και επίσης προσκαλούνται όλες και όλοι οι φίλοι της ορειβασίας και του βουνού να συμμετέχουν στην ετήσια αυτή ορειβατική συνάντηση που φέτος φιλοξενείται στην περιοχή μας.

Το ΔΣ του ΣΕΟΦ
www.seof.gr