Πασχαλινό μήνυμα του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Η κορύφωση του Θείου Δράματος και το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως, αυτό το Πάσχα, αναγγέλλουν το τέλος μιας σκληρής δοκιμασίας. Ο αγώνας που όλοι δώσαμε και δίνουμε, οι προσωπικές μας μάχες, η συλλογική μας ευθύνη και  η υπομονή, ανταμείβονται. Οι εμβολιασμοί προχωρούν, η πανδημία υποχωρεί. Η ζωή και η χαρά νικούν.

Σ’ αυτές τις στιγμές, στις ώρες της βαθιάς κατάνυξης, ο νους όλων μας ανατρέχει σ’ εκείνους που χάσαμε. Αλλά και σ’ εκείνους που βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Στους γιατρούς, στους νοσηλευτές, στο προσωπικό των υγειονομικών μονάδων, αλλά και σε όλους όσους  με αυταπάρνηση, θάρρος και ψυχικό σθένος κράτησαν όρθια την χώρα σε μια σκληρή δοκιμασία.

Το αναστάσιμο μήνυμα, φέτος, μας καλεί να συνεορτάσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, μονοιασμένοι, με τις εκκλησίες μας ανοιχτές , στο όνομα της Αγάπης και της Αλήθειας. Να ζήσουμε τη Σταύρωση και την Ανάσταση και ως ατομική και συλλογική μας διαδρομή.

Εύχομαι ολόψυχα σ’ όλες τις Φλωρινιώτισσες και τους Φλωρινιώτες υγεία, αγάπη, προσωπική και οικογενειακή ευημερία, αισιοδοξία, ελπίδα και δύναμη.

Χρόνια πολλά. Καλή Ανάσταση.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ