Πραγματοποιήθηκαν τριήμερες εκδηλώσεις από τον Φ.Σ.Φ. “Ο Αριστοτέλης”|

ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου οι καλοκαιρινές συναυλίες λήξης του χορωδιακού έτους της παιδικής χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» και της μικτής ενηλίκων του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» στην αίθουσα θεάτρου «Αριστοτέλη».

Την Παρασκευή παρουσιάστηκε η προχορωδία Ι, παιδικής χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» του  Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» υπό τη διεύθυνση της Σοφίας Μούλη και η προχορωδία ΙΙ, παιδικής χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» του  Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» υπό τη διεύθυνση του Ευθύμη Ψαλλίδα ενώ το Σάββατο εμφανίστηκαν η χορωδία ενηλίκων του Συλλόγου Φίλων Ωδείου «Αριστοτέλης» Νάουσας υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Θεοχαρόπουλου, η παιδική – εφηβική χορωδία «Δημήτρης Λιώτσης» του  Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» υπό τη διεύθυνση της Σοφίας Μούλη και η μικτή χορωδία ενηλίκων του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» υπό τη διεύθυνση της Σοφίας Μούλη.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου γιορτάστηκε η λήξη όλων των χορευτικών ομάδων του Τμήματος Εθνογραφίας και χορού του «Αριστοτέλη» στην εκδήλωση «πες μου το όνομά σου, να σου πω ένα τραγούδι».