Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Κέντρου πρόληψής των Εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Π.Ε. Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 η εκδήλωση του Κέντρου πρόληψής των Εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Π.Ε. Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Η εκδήλωση χωριζόταν σε 2 μέρη: Στο πρώτο μέρος υπήρχε διεξαγωγή παραδοσιακών παιχνιδιών μήλα, σχοινάκι, κουτσό, αγαλματάκια, αμπάριζα, κεραμιδάκια. Τα παιχνίδια συντόνιζαν εκτός από τα στελέχη του Κέντρου,  εθελοντές από το Γραφείο εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας και εθελοντές από τον Σύλλογο Φοιτητών του Τμήματος Νηπιαγωγών του Π.Δ.Μ. Στα παιχνίδια συμμετείχαν γονείς και παιδιά από όλη την περιοχή.  Το 2ο μέρος περιλάμβανε παραδοσιακή μουσική από το μουσικό συγκρότημα «Μουσικόραμα» και παραδοσιακούς χορούς με την συμμετοχή όλου του κόσμου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Γιώργος Αντωνιάδης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φλώρινας και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας Μιχάλης Χάτζιος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης και πλήθος κόσμου.

Η επ. υπεύθυνη του Κέντρου

Βικτώρια Ζιώγα

Ψυχολόγος- Επ. Σύμβουλος

 

                                                 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας, τον υπεύθυνο του Γραφείου και εθελοντή Μιχάλη Χάτζιο,  τους εθελοντές του Συλλόγου Φοιτητών τμήματος Νηπιαγωγών του Π.Δ.Μ. που βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Παρασκευή Μούκα και τον Δημήτρη Παλιάρη για την παραχώρηση των τραπεζιών, καρεκλών και των γκαζέμπο.

 

Ο  πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης           Η επ. υπεύθυνη του Κέντρου

Γιώργος Αντωνιάδης                                 Βικτώρια Ζιώγα

Δημοτικός   Σύμβουλος                              Ψυχολόγος- Επ. Σύμβουλος