Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Συνταξιούχων Δασκάλων και Νηπιαγωγών Φλώρινας

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου Συνταξιούχων Δασκάλων και Νηπιαγωγών Φλώρινας παραβρέθηκαν σήμερα, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου,  στην ταράτσα του ξενοδοχείου «Λύγκος» για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος με αφορμή τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος του συλλόγου Ντίνα Πουλπούλογλου ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι: Όλγα Μούσιου – Μυλωνά – Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας, Νίκος Ιωακειμίδης – Δημοτικός Σύμβουλος και Ευθύμης Ψαλίδας – μέλος του Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης».

Στην εκδήλωση, το παρόν έδωσαν, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Φλώρινας Σοφία Φουδούλη, Παναγιώτης Νώτας και Νίκος Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος της κοινότητας Φλώρινας Κωνσταντίνος Ρόζας  και ο π. Ειρηναίος Χατζηευφραιμίδης ως εκπρόσωπος της εκκλησίας.

Η κ. Αικατερίνη Χατζηευφραιμίδου, θεολόγος, ανέπτυξε το θέμα «Χριστούγεννα: Η λύση Του Θεού στο δράμα του ανθρώπου» ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παιδική χορωδία του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» «Δημήτριος Λιώτσης» με μαέστρο την κ. Αλεξάνδρα Παπά.