Συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε οδηγούς του ΚΤΕΛ Φλώρινας

Συγχρόνως εκφράζω συγχαρητήρια και θερμότατες ευχαριστίες προς τους κ. Ταμπάκη Παύλο, υπάλληλο του ΚΤΕΛ Φλωρίνης και τον κ. Μιχάλη Σιδηρόπουλο οδηγό λεωφορείου τύπου ΜΑΝ ΡΑΕ8982 γιατί ευθύς ως ενημερώθηκε από εμένα ο κ. Καμπάκης ότι ενδεχομένως την 6η Σεπτεμβρίου με το δρομολόγιο στις 3:30 μμ Φλώρινα-Θεσσαλονίκης να μου έπεσε ωρολόϊ χειρός στο λεωφορείο, μου ζήτησε κάποια στοιχεία κι αμέσως ενημέρωσε τον εν λόγω οδηγό Μ. Σιδηρόπουλο.

Μετά από λίγη ώρα πληροφορούμαι ότι βρέθηκε το ρολόϊ κι είναι στη διάθεση μου να έρθει κάποιος γνωστός μου να το παραλάβει.

Την άλλη μέρα το ρολόϊ βρισκόταν στα χέρια μου στη Θεσσαλονίκη, σε χρόνο ρεκόρ για εμένα.

Αλλά δυστυχώς δεν ήταν το δικό μου. Τους ευχαρίστησα για τις προσπάθειες και το ενδιαφέρον που έδειξαν τηλεφωνικώς, επιθυμώ να τους εκφράσω τις ευχαριστίες μου και γραπτώς γιατί όντως είναι άξιοι συγχαρητηρίων και ο οδηγός κ. Μιχάλης Σιδηρόπουλος και ο υπάλληλος κ. Παύλος Καμπάκης. Θέλω να πιστεύω, χωρίς καμιά αμφιβολία ότι την ίδια ευαισθησία θα έδειχνας όλοι στο ΚΤΕΛ Φλωρίνης.

Επειδή έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές δρομολόγια του ΚΤΕΛ Φλωρίνης κι από Θεσσαλονίκη τα δρομολόγια γίνονται με ελάχιστους επιβάτες κάτω από δέκα, σπάνια με διψήφιο αριθμό κι αναρωτιέμαι πως θα καλυφθούν τα τόσα έξοδα. Θέλω να ελπίζω ότι κάποιοι αρμόδιοι θα δείξουν την ανάλογη ευαισθησία για να μας εξυπηρετεί το ΚΤΕΛ.

Κλέινω με την ευχή το ΚΤΕΛ ΦΛΩΡΙΝΗΣ να εξυπηρετεί το κοινόν και με άλλα δρομολόγια, αλλά όχι με αυτό τον αριθμό επιβατών.

Το ευχόμαστε και το ελπίζουμε.

 

«Είθε το συντομότερον ν’ απαλλαγούμε από τον Κορονοϊο»

Σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ κ. Μιχάλη και κ. Παύλε,

Παναγιώτης Τζώτζης, Συνταξιούχος Δάσκαλος