Συγχαρητήρια μηνύματα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στους Αθλητές και τις Αθλήτριες του Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα, για τις διακρίσεις των ηλικιακών τμημάτων του Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στην Πάτρα.

«Oι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» μας έκαναν για μια ακόμα φορά υπερήφανους, με τις επιτυχίες που σημείωσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων.

Στο αγώνισμα του ομαδικού, η ομάδα των Παίδων πλαισιωμένη από τους Σωτήρη Μούσια, Κων/νο Σωτηρίου, Κων/νο Φραγκάκη και Ζαχαρία Ελσάμι και η ομάδα των Κορασίδων από τις Δέσποινα Άμπα, Αλεξία Μάλο, Γεωργία Σπανού και Ειρήνη Χρυσοστομίδου, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Οι Δέσποινα Άμπα και Αλεξία Μάλο κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο αγωνιζόμενες στο διπλό Κορασίδων, ενώ σε ατομικό επίπεδο ο Σωτήρης Μούσιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Άξιοι/ες συγχαρητηρίων και οι υπόλοιποι αθλητές/τριες του συλλόγου για την προσπάθειά που κατέβαλλαν και τον καλό αγώνα που έδωσαν σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση.

Αδιαμφισβήτητα οι «ΣΑΡΙΣΕΣ» αποτελούν πρότυπο Αθλητικού Σωματείου στην περιοχή μας και σημείο αναφοράς στην Ελληνική Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Ευχόμαστε ανάλογες διακρίσεις και στο μέλλον».

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στους Αθλητές και τις Αθλήτριες του ΣΟΧ 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα για τη συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών του ΣΟΧ στο Διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας Αλιγκάρι Bike Πάικου.

«Συγχαίρουμε θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριες του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας για τις άριστες επιδόσεις που σημείωσαν στους Αγώνες Δρόμου και Ορεινής Ποδηλασίας Αλιγκάρι Bike Πάικου.

Ιδιαιτέρως οφείλουμε να συγχαρούμε την Γεωργία Δούκα, για την πρωτιά που πέτυχε στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης, δείγμα της καλής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από τους ιθύνοντες του Σωματείου.

Στηρίζουμε τις προσπάθειες τους να αναδείξουν τον τόπο μας ως προορισμό ποδηλατικού τουρισμού και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και στο πρωτάθλημα Βορ. Ελλάδος».

 

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στους Αθλητές και τις Αθλήτριες της Λέσχης Πολιτισμού

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα για τη συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στην κατηγορία Ε3 του Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

«Απευθύνουμε θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, για την επιτυχημένη παρουσία τους στην κατηγορία Ε3 του πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Άξια επαίνων η Σοφία Δανιηλίδου, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και τις υψηλές επιδόσεις της κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Επίσης, συγχαίρουμε διοίκηση και προπονητές του Σωματείου, για την προσπάθεια τους να μάθουν στα παιδιά τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, μέσω της άθλησης και μάλιστα σ΄ ένα άθλημα που κερδίζει συνεχώς φίλους στην Ελλάδα».