Συγχαρητήρια μηνύματα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την Εκλογή του κ. Αναστάσιου Παπαμιχαήλ στο Νέο Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α

Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, για την εκλογή του κ. Αναστάσιου Παπαμιχαήλ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, μετά τις αρχαιρεσίες της 4ης Ιουλίου 2021.

«Απευθύνουμε θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου – Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Π.Ε. Φλώρινας, η ¨ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ¨, κ. Αναστάσιο Παπαμιχαήλ, για την επάξια εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Α.Σ.Α.

Μας γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός ότι ένας συμπολίτης μας, εγνωσμένου κύρους και αξίας, εκλέγεται στα ανώτερα όργανα διοίκησης της Π.Ο.Α.Σ.Α.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ανταπεξέλθει με επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και θα πράξει τα δέοντα, στην προσπάθεια αντιμετώπισης των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο και γενικότερα την Ελληνική κοινωνία.

Προσωπικά του ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία».

 

******

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την Εκλογή του Νέου Δ.Σ. στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα.

«Οφείλω να συγχαρώ το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου και τον κ. Βασίλειο Παπακυριακού για την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου.

Αναμφίβολα η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου όλα αυτά τα χρόνια έχει συμβάλλει ουσιαστικά στη δημιουργία καλλιτεχνικών ερεθισμάτων, στη διασφάλιση της ελεύθερης έκφρασης σε όλους τους τομείς των τεχνών και των γραμμάτων, στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και στη ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για διάφορα κοινωνικά θέματα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η υπευθυνότητα, η ευαισθησία και η εμπειρία σας, αποτελούν τα εχέγγυα, για μια επιτυχημένη και δημιουργική θητεία».

 

******

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τις Διακρίσεις του Ο.ΞΙ.Φ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάτω των 20 Ετών

Με αφορμή τις νέες επιτυχίες που σημείωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ο.ΞΙ.Φ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών κάτω των 20 ετών που διεξήχθη στην Αθήνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα.

«Εκφράζουμε στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους συντελεστές του Ο.ΞΙ.Φ. τα θερμά μας συγχαρητήρια, για τις διακρίσεις που σημείωσαν στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας κάτω των 20 ετών και τους ευχαριστούμε για τα αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας που μας προσέφεραν για πολλοστή φορά αυτή τη χρονιά.

Οι συνεχείς επιτυχίες συνιστούν αδιαμφισβήτητο τεκμήριο των μεγάλων δυνατοτήτων τους αλλά και επισφραγίζουν με τον καλύτερο τρόπο, την συνεπή και συνεχή προσπάθεια τους, για ένα λαμπρό μέλλον στο αθλητικό γίγνεσθαι.

Μέσα από τις επιτυχίες των αθλητριών και αθλητών μας, αντανακλάται η  ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.

Ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον».

******

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τις Διακρίσεις του «Α.Σ.Ε.Α. ΣΑΡΙΣΕΣ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων

Με αφορμή τις νέες διακρίσεις που σημείωσαν οι αθλήτριες του «Α.Σ.Ε.Α. ΣΑΡΙΣΕΣ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα.

«Συγχαίρουμε θερμά τις αθλήτριες του «Α.Σ.Ε.Α. ΣΑΡΙΣΕΣ» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο ομαδικό αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νεανίδων, τιμώντας τον σύλλογο και τη Φλώρινα.

Συγχαίρουμε επίσης και τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου για την προσπάθεια τους να προσεγγίσουν τις διακριθείσες θέσεις.

Ευχόμαστε ο «Α.Σ.Ε.Α. ΣΑΡΙΣΕΣ» να συνεχίσει να καθοδηγεί τα παιδιά μας στον δρόμο των επιτυχιών και των αξιών που πρεσβεύει ο αθλητισμός».