Συγχαρητήρια μηνύματα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας

Με αφορμή την επιτυχημένη διοργάνωση «Roller ski» στη Φλώρινα, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα.

«Χαιρετίζουμε την επιτυχημένη διεθνή αθλητική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Α.Ο.Φ, στη Φλώρινα, γεγονός που πιστοποιεί η μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συγχαίρουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες της Φλώρινας για τις διακρίσεις που πέτυχαν σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου και ανταγωνισμού.

Επίσης, συγχαίρουμε τους ιθύνοντες του συλλόγου και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, για το άριστο οργανωτικό αποτέλεσμα και την προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας ως προορισμό αθλητικού τουρισμού.

Ευχόμαστε στον σύλλογο ανάλογες επιτυχίες και στην αντίστοιχη διοργάνωση της Σερβίας!».

 

 Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Φλώρινας

Με αφορμή την επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος & 1ου αγώνα Κυπέλλου ENDURO στη Φλώρινα, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα.

«Οφείλουμε να συγχαρούμε τον Μ.Ο.Φ. για την άρτια διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος & 1ου αγώνα Κυπέλλου ENDURO, που κέντρισε για μια ακόμα φορά το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η προσπάθεια του συλλόγου να εξελίξει την Πανελλήνια διοργάνωση σ΄ ένα σημαντικό θεσμό για την περιοχή μας, κρίνεται ιδιαιτέρως σπουδαία, όχι μόνο από πλευράς τουρισμού και εξωστρέφειας, αλλά και ανάδειξης της οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς.

Άξιοι συγχαρητηρίων και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκδήλωσης, που συνέβαλαν στην επιτυχής φιλοξενία, αποδεικνύοντας ότι η πόλη μας μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου».