Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Αγαπητά μου παιδιά,

Η σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών εισαγωγικών εξετάσεων και η επιτυχής πορεία σας, γέμισε τις καρδιές μας με χαρά και αισιοδοξία. Αντλούμε δύναμη από τα φωτισμένα πρόσωπα σας, καθώς καταφέρατε να κάνετε ένα σημαντικό βήμα προς την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Αισιοδοξούμε για τους αυριανούς επιστήμονες που θα πλαισιώσουν τον τόπο μας.

Θέλω να συγχαρώ τον κάθενα και την καθεμία ξεχωριστά ευχόμενος να έχετε υγεία και δύναμη και να πραγματοποιήσετε στο μέλλον τα όνειρα και τους στόχους σας με την ίδια θέληση και επιμονή που δείξατε για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης, θέλω να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που σε εξαιρετικά δύσκολους καιρούς συνέβαλαν τα μέγιστα στην προσπάθεια των παιδιών.

Όσοι από εσάς δεν πετύχατε την εισαγωγή σας σε κάποιο ΑΕΙ  ή σε σχολή της πρώτης επιλογής σας, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι στη ζωή μας υπάρχουν πολλές επιλογές και θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

Να έχετε καλές σπουδές και να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό είναι να γίνετε χρήσιμοι, άξιοι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Άνθιμος Μπιτάκης                                                                                                   Δήμαρχος Αμυνταίου