Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου στον Νέο Μητροπολίτη Καστοριάς Καλλίνικο

Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη Καστοριάς,                                                                                            κ.κ Καλλίνικε

 

Σας απευθύνω εκ βαθέων τις θερμότερες μου ευχές για την ανάληψη του υψηλοτάτου αξιώματος στην Μητρόπολη Καστοριάς στην οποία υπάγονται οι Τοπικές Κοινότητες  των Αγραπιδιών, Αετού, Ασπρογείων, Βαλτονέρων, Βαρικού, Λεχόβου, Λιμνοχωρίου, Νυμφαίου, Πεδινού και Σκλήθρου του Δήμου Αμυνταίου.

Σας συγχαίρω για το μεγάλο πνευματικό έργο που αναλαμβάνετε κι είμαι βέβαιος ότι θα παραμείνετε Φωτεινό παράδειγμα Βίου και Αξιών συνεχίζοντας το ποιμαντορικό και φιλανθρωπικό έργο ως άξιος Διάδοχος του Μακαριστού Σεραφείμ. Εύχομαι να έχετε υγεία, δύναμη και αντοχή στα νέα σας καθήκοντα.

Ως Δήμος Αμυνταίου θα είμαστε πάντα δίπλα σας, σε ό,τι μας ζητηθεί με γνώμονα την συνέχιση της άριστης συνεργασίας Δήμου και Εκκλησίας.

ΑΞΙΟΣ!

Με βαθύτατο σεβασμό και εκτίμηση                                                                                                                     ο Δήμαρχος Αμυνταίου                                                                                                                                                                Άνθιμος Μπιτάκης