Συγχαρητήριο μήνυμα και ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον νέο Μητροπολίτη Καστορίας

Συγχαρητήριο μήνυμα και ευχές για την εκλογή και χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Καστορίας, κ. Καλλινίκου εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές , στο οποίο αναφέρει:

«Με αισθήματα χαράς και συγκίνησης πληροφορηθήκαμε την επάξια εκλογή και χειροτονία του μέχρι πρότινος Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Καλλινίκου (κατά κόσμον Νικόλαος Γεωργάτος), με καταγωγή από την όμορη Έδεσσα, στη θέση του ποιμενάρχη της Μητροπόλεως Καστορίας.

Η πνευματική καλλιέργεια, η αδιάλειπτη προσφορά και οι εμπειρία του σε θέματα νομοκανονικά, αποτελούν τα κατάλληλα επιστημονικά εφόδια για μία επιτυχημένη αρχιερατική θητεία.

Ο Πανάγαθος Θεός να του χαρίζει πνευματική και σωματική υγεία και να τον ενδυναμώνει στο δύσκολο έργο που θα κληθεί να επιτελέσει το επόμενο διάστημα. Εκ μέρους της Π.Ε. Φλώρινας του ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας μακροημέρευση, για να ποιμαίνει πεφωτισμένα το ποίμνιό του, την ορθοδοξία και τη Μητρόπολη Καστορίας.

Πάντα Άξιος!».