Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τη Διάκριση της Χρυσής Βράντση σε Διεθνή Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής

Με αφορμή τη διάκριση της Φλωρινιώτισσας Χρυσής Βράντση στον διεθνή διαγωνισμό αρχιτεκτονικής ¨Leonardo da Vinci¨ του ιδρύματος ¨Jacques Rougerie¨ στην κατηγορία «Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και τεχνολογία για τη θάλασσα», ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα:

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την επάξια τιμητική διάκριση της συμπατριώτισσα μας Χρυσής Βράντση στον διεθνή διαγωνισμό αρχιτεκτονικής ¨Leonardo da Vinci¨ του ιδρύματος ¨Jacques Rougerie¨.

Η βραβευθείσα διπλωματική εργασία ¨Project C¨ που εκπονήθηκε στο ΑΠΘ, με θέμα τη δημιουργία μηχανισμού εξυγίανσης των υδάτων από πετρελαιοκηλίδες αποτελεί το επιστέγασμα του υψηλού επιπέδου σπουδών, έρευνας και καινοτομίας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα μας. Παράλληλα αναδεικνύει μια γενιά που παρά τις δυσκολίες πρωτοπορεί, δημιουργεί και χαράσσει το μέλλον με αισιοδοξία και όραμα.

Εύχομαι στη Χρυσή να συνεχίσει με την ίδια αφοσίωση και συνέπεια να υπηρετεί τις αρχές και αξίες της αρχιτεκτονικής, να τύχει της αναγνώρισης και της υποστήριξης που αξίζει από τη χώρα μας και σύντομα να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην γενέτειρα της, τη Φλώρινα, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και της ζωής της καθημερινότητας των συμπολιτών της».