Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στις Αθλήτριες του Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» για τις επιδόσεις τους στο διεθνές τουρνουά WTT YouthContender

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα, για τις υψηλές επιδόσεις των αθλητριών του Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ», Χρυσής Φωτιάδου και Δέσποινας Άμπα στο Διεθνές Τουρνουά WTT YouthContender, που πραγματοποιήθηκε στην Τσεχία.

«Ο Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας αποδεικνύει οτι πέρα από την εδραίωση του στους ισχυρούς της Ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αποτελεί άξιο εκπρόσωπο της πατρίδας μας στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε διοργανώσεις διεθνούς κύρους.

Αδιάψευστο τεκμήριο οι ελπιδοφόρες επιδόσεις των νεαρών αθλητριών Χρυσής Φωτιάδου και Δέσποινας Άμπα στο υψηλών απαιτήσεων Διεθνές Τουρνουά WTT YouthContender, επιβεβαιώνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.

Θερμά συγχαρητήρια, σ΄ όλη την αθλητική οικογένεια του Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» , που με την υποδειγματική της δουλεία, αφοσίωση και υπευθυνότητα, αποτελεί παράδειγμα αθλητικού ήθους και αριστείας στον τόπο μας».