Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη

Απευθύνω  τα  θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων. Η εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, τους δίνει την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις επιστημονικές τους γνώσεις αλλά και να αποκτήσουν καινούριες εμπειρίες που θα  τους φανούν χρήσιμες στο διάβα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ, τους γονείς των μαθητών και τους εκπαιδευτικούς τους. Η συμβολή τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύχρονης και κοπιαστικής  προετοιμασίας, υπήρξε καθοριστική.  Ένας από τους επόμενους στόχους πλέον που θα πρέπει να θέσουν  μαθητές και γονείς, είναι η επιστροφή τους στην πατρώα Φλωρινιώτικη  γη και η συμβολή  στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, μέσα από την επαγγελματική τους δραστηριοποίηση και την συμμετοχή τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Προτρέπω τους μαθητές που δεν κατόρθωσαν, σε αυτή την πρώτη τους προσπάθεια, να συνεχίσουν με αισιοδοξία και θάρρος τον αγώνα. Είμαι πεπεισμένος πως θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες στην ζωή σας, για να δικαιωθεί ο μόχθος σας και να επιτευχθούν τα όνειρά σας. Η ζωή και το μέλλον είναι μπροστά σας.

Επίσης καλωσορίζω τους νέους φοιτητές των Πανεπιστημιακών Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Φλώρινα, με τις ευχές μου για καλή αρχή στο σπουδαίο ξεκίνημα της ζωής τους.
Καλές σπουδές, καλή φοιτητική ζωή και να θυμάστε πως η ζωή σας ανήκει και μπορείτε να κάνετε τον κόσμο μας καλύτερο.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ