Συγχαρητήριο μήνυμα του Κωνσταντίνου Ρόζα για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με αφορμή την ανακοίνωση των φετινών βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, για την προσπάθειά τους.

Η συμμετοχή και μόνο, σε μια τόσο επίπονη και απαιτητική δοκιμασία, κάτω από τις δυσμενείς συνθήκες της πανδημίας αποτελεί πραγματικό άθλο και για αυτό όλοι αξίζουν συγχαρητήρια.

Στους επιτυχόντες, εύχομαι η σημερινή τους επιτυχία να είναι η απαρχή ενός εποικοδομητικού ταξιδιού που θα τους οδηγήσει σε επαγγελματικές επιτυχίες.

Σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, συνιστώ να μην το βάλουν κάτω και να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους μέχρι να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Θα ήταν παράλειψη να μην συγχαρώ και τους καθηγητές για τις αδιάλειπτες προσπάθειές τους, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά στην προσπάθειά τους.

Τέλος στους γονείς όλων, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η εισαγωγή ή όχι σε κάποια σχολή δεν είναι πανάκεια. Θα πρέπει όλοι να είμαστε κοντά στα παιδιά μας, να τα στηρίζουμε σε ότι και αν κάνουν και να προσπαθήσουμε να τα καθοδηγήσουμε έτσι ώστε να γίνουν ευτυχισμένοι άνθρωποι.

 

Κωνσταντίνος Χαρ. Ρόζας
Πρόεδρος Κοινότητας Φλώρινας