Συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Α.Ε.Ι , συγχαίρει θερμά όλους εσάς τους υποψηφίους για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η επιτυχία είναι η ανταμοιβή των κόπων σας και έρχεται μετά από μεγάλη προσπάθεια που αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται με την εισαγωγή σας στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Νέοι δρόμοι, νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας. Ένα να μεγάλο ταξίδι στη γνώση, στις επιστήμες, στην τέχνη και γενικά στον πολιτισμό ξεκινά.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς για τη συμπαράσταση και τη στήριξη στον κοινό αγώνα με τους υποψηφίους.
Η επιτυχία είναι ανταμοιβή, είναι η δικαίωση της προσπάθειας!

Όλοι εσείς που δεν καταφέρατε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα, μη χάνετε την πίστη, την αισιοδοξία σας και δώστε στον εαυτό σας μια δεύτερη ευκαιρία.
Κυνηγήστε το όνειρό σας και μην απογοητεύεστε. Είστε ακόμη νέοι και το μέλλον σας ανήκει. Η ζωή είναι μια διαρκής μάχη κι ένας συνεχής αγώνας. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Τίποτα δεν χαρίζεται και όλα κατακτιούνται με αγώνες και θυσίες!
Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!!!

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ          ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ