Συγχαρητήριο στη διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» συγχαίρουμε θερμά την εκλεκτή συνάδελφο και εκπαιδευτικό του Σχολείου μας, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, για τη νέα της θέση ως Διευθύντριας της   Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Η κ. Μούσιου υπηρέτησε στο 6ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας «Ίων Δραγούμης», όπου ανήκει οργανικά, τα σχολικά έτη 1993-1995, αλλά και πρόσφατα, τις τρεις τελευταίες σχολικές χρονιές 2019-2022, ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα, επί 18 συναπτά έτη (1999-2018), διετέλεσε Σχολική Σύμβουλος, υπεύθυνη για το εκπαιδευτικό έργο της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, όπου ανήκει και το Σχολείο μας.

Το εκπαιδευτικό της αποτύπωμα στη σχολική μας μονάδα ήταν εξαιρετικά ηχηρό και καρποφόρο. Μεταξύ πολλών δράσεων που ανέπτυξε, αναφέρουμε την επανέκδοση της εφημερίδας «Φτερουγίσματα» (3 νέα τεύχη) και την έκδοση της νέας σχολικής και πολυβραβευμένης εφημερίδας «School-Eco- Μυρμηγκότρυπα» (10 τεύχη). Στο προσωπικό κανάλι της στο YouTube (Όλγα Μούσιου Μυλωνά) έχει κοινοποιήσει πολυάριθμα εκπαιδευτικά βίντεο για εκπαιδευτικούς και πολλά έργα που δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας.

Επίσης, οργάνωσε εξαιρετικές σχολικές γιορτές και συμμετείχε ολόψυχα στη σχολική ζωή, υποστηρίζοντας τις δράσεις αξιολόγησης της σχολικής μας μονάδας και τις εφαρμογές των καινοτομιών. Παράλληλα, παρείχε αμέριστη υποστήριξη στους/στις μαθητές/τριές της για να συμμετάσχουν και να διακριθούν σε διαγωνισμούς και δραστηριότητες που εξελίσσουν τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους, αναδεικνύοντας το Σχολείο μας και το σημαντικό έργο που παράγεται σε αυτό από όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και για πολλούς άλλους διαπροσωπικούς και συναισθηματικούς, οι οποίοι μας συνδέουν διαχρονικά, συγχαίρουμε την αγαπητή συνάδελφο, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις νέες αρμοδιότητές της ως επικεφαλής της Διεύθυνσής μας. Στην υλοποίηση των κοινών οραμάτων μας για τη βελτίωση της εκπαίδευσης των παιδιών μας και την υποστήριξη του ελληνικού δημόσιου σχολείου, θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους μας και καλή συνεργασία!

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ευγενία Γάκη