Συγχαρητήριο του Δημάρχου Φλώρινας προς τον Α.Ο.Φ.

Από τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας, οφείλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια προς τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην ετήσια αξιολόγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων για το έτος 2020.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Ο.Φ. αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας για τις κοπιώδεις προσπάθειες τους και την αναρρίχηση τους στην κορυφή, σε μια χρονιά μάλιστα που ήταν γεμάτη εμπόδια και δυσκολίες λόγω της πανδημίας.

Η Φλώρινα, μια πόλη με τεράστια παράδοση στον χειμερινό αθλητισμό, με άπειρες διακρίσεις και συμμετοχές σε κορυφαίες εκδηλώσεις, μπορεί να νοιώθει για άλλη μια φορά υπερήφανη για τα παιδιά της.

Ως Δήμος Φλώρινας στηρίζουμε με κάθε τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο τον αθλητισμό. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, δίνοντας διέξοδο στη νεολαία μας μέσω των υψηλών αξιών και των ιδανικών που προάγει ο αθλητισμός και το ευ αγωνίζεσθαι.

Για άλλη μια φορά συγχαίρω το σύνολο της αθλητικής οικογένειας του Α.Ο.Φ. και νοιώθω σίγουρος πως και στο άμεσο θα μας χαρίσουν νέες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας.

 

Βασίλειος Νικ. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας