Συγχαρητήριο του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης»

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές του Σχολείου μας, Νικόλαο Τσαφά, μαθητή της Δ’ τάξης για την επιτυχία του στην 3η θέση στο 14ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας, και Γεώργιο Τσαφά, μαθητή της Α’ τάξης του Σχολείου μας, για την διάκρισή του στο ίδιο Πρωτάθλημα, όπου συμμετείχαν οκτώ νομοί, την Κυριακή, 3 Απριλίου 2022, στην  Πτολεμαΐδα.

Συγχαίρουμε, επίσης, τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας και τον Πρόεδρό της, κ. Γιώργο Αντωνιάδη, που βοήθησαν στον συντονισμό των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και στη συμμετοχή των 10 μαθητών/τριών από την πόλη μας στο Πρωτάθλημα αυτό. Κι ακόμα πιο άξιοι συγχαρητηρίων είναι για τη διαχρονική υποστήριξη του πνευματικού αθλήματος του Σκακιού στον τόπο μας, η οποία δίνει ευκαιρία στα παιδιά της περιοχής να ασχοληθούν με χρήσιμες εναλλακτικές δράσεις ψυχαγωγίας.

Το Δημοτικό Σχολείο προσφέρει τις πρώτες απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες στα παιδιά και όλοι οι διδάσκοντες/ουσες παρακολουθούμε με χαρά τους μαθητές και τις μαθήτριές μας να προχωρούν με επιτυχία και να προοδεύουν σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής τους.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ευγενία Γάκη