Συλλυπητήριο για την εκδημία του Δημητρίου Τσούκα

Εκ μέρους της μεγάλης Αριστοτελικής Οικογένειας, το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» εκφράζει τη θλίψη για την εκδημία του Δημητρίου (Τάκου) Τσούκα και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το Αρχείο του ΔΣ του ΦΣΦΑ, ο αείμνηστος Δημήτριος (Τάκος) Τσούκας, κατά την περίοδο 1973-74 διετέλεσε μέλος (Έφορος Διαχειριστής) του ΔΣ του Συλλόγου, ενώ κατά την περίοδο 1975-76 κατέλαβε τη θέση του παραιτηθέντος -λόγω μετάθεσης- Συμβούλου Δημητρίου Θωΐδη.

Η αναγνωρισιμότητά του, πέρα από την προσωπικότητα του χαρακτήρα του, οφείλονταν και στην πολύχρονη βιοτική ενασχόλησή του με την τέχνη της κηροπλαστικής, που τον αντάμειψε γενναιόδωρα με καθολική αναγνώριση από όλους τους Φλωρινιώτες, πανελλήνιες τιμές και βραβεύσεις της Διεθνούς Ένωσης Καλλιτεχνών Κηροπλαστών.

Για τον λόγο αυτό, η «Ακαδημία Οίνου» του ΦΣΦΑ, στις 24 Φεβρουαρίου 2018, τον παρουσίασε «εν τω έργω του» σε ιδιαίτερα ποιοτική εκδήλωσή της και, τον τίμησε παρουσία της οικογενείας του και ενώπιον του κοινού της Φλώρινας.

Αιωνία του η μνήμη.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ