Συλλυπητήριο μήνυμα για την εκδημία του Θεοδοσίου (Άκη) Καραγκιοζίδη

Το Δ.Σ. του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» εκφράζει την ανείπωτη θλίψη και την βαθύτατη οδύνη του για την απροσδόκητη εκδημία ενός ιδιαίτερα ξεχωριστού ανθρώπου, μέλους του Συλλόγου μας και συμπολίτη μας, του Θεοδοσίου (Άκη) Καραγκιοζίδη.
Αποχαιρετούμε, δυσκολευόμενοι ακόμα να το αποδεχτούμε, ένα χαρισματικά επικοινωνιακό, κοινά αποδεκτό, χωρίς εμπάθειες ή προσωπικές
αντιπαραθέσεις άτομο, που πέρα από την προσφορά του στο εκπαιδευτικό του λειτούργημα, προσέφερε στην τοπική κοινωνία μέσα από θεσμούς και φορείς που αποβλέπουν στο κοινό καλό και στην προβολή του τόπου μας.
Ως απλό Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, ως Αντιδήμαρχος και ως Δήμαρχος του Δήμου Φλώρινας, με τον ιδιαίτερα ξεχωριστό δικό του τρόπο, κατάφερε να συνδιαλέγεται χωρίς πάθη, να συνθέτει τις διαφορετικές απόψεις, να προάγει χωρίς να προκαλεί και να διεκπεραιώνει αθόρυβα δισεπίλυτες υποθέσεις.
Η συνεισφορά του στη διαχείριση και ολοκλήρωση σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου σε συνεργασία με τον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ», όπως και με όλους τους Συλλόγους της Φλώρινας, υπήρξε καθοριστική και επωφελής πρωτίστως για τους συμπολίτες του.
Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια της μεγάλης Αριστοτελικής Οικογένειας προς την οικογένειά του αλλά και προς τον Δήμο Φλώρινας, τον οποίο θεσμικά υπηρέτησε.
Αιωνία αυτού η μνήμη.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ