Συλλυπητήριο μήνυμα του «Αριστοτέλη» για την εκδημία του Λάζαρου Καράντζα

Το Δ.Σ. του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» με βαθύτατο πόνο ψυχής, εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του και τον αβάσταχτο πόνο όλων των μελών της μεγάλης Αριστοτελικής Οικογένειας, για την αναπάντεχη εκδημία ενός εξαίρετου μέλους της, του Λάζαρου Καράντζα.
Ο αείμνηστος, πλέον, Λάζαρός μας – αλήθεια δεν τολμούμε να το πιστέψουμε ακόμα – χαρισματικός ως άνθρωπος, καταρτισμένος ως επιστήμονας, ικανότατος ως επαγγελματίας υπήρξε ένας απόλυτα κοινωνικός άνθρωπος: ρεαλιστής και οραματιστής, ευγενικός και προσιτός, χαρισματικός και αποτελεσματικός. Η διακριτικότητα και η ευγένειά του, τον καθιστούσαν πηγή χαλάρωσης και ενέργειας, ταυτόχρονα.
Ένθερμος πατριώτης χωρίς αγκυλώσεις, βαθιά ανθρωπιστής, φιλάνθρωπος, ενεργός πολίτης, πολυαθλητής (χιονοδρόμος, ορειβάτης, ποδηλάτης), με αγάπη για τα αθλήματα και για τα παιδιά που του εμπιστεύονταν όλοι οι γονείς.
Είχε χρυσή καρδιά και ίσως αυτή έδινε αξία στο χρυσό που είχε γύρω του.
Για χρόνια ήταν ο Ταμίας του Συλλόγου μας και όλοι μας νιώθαμε και ήμασταν ασφαλείς μαζί του. Η πολυετής, ιδανική και αγαστή συνεργασία του με όλα τα μέλη του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ήταν υποδειγματική και άκρως εποικοδομητική.
Μας λείπει ήδη.
Καταθέτουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους αμέτρητους φίλους του.
Ας είναι αιωνία η Μνήμη του.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ