Συλλυπητήριο του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, σήμερα 02/05/2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του ΔΣ, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ», συνεδρίασε  εκτάκτως, σχετικά με την τραγική είδηση του θανάτου της εργαζόμενης του Γ.Ν.Φ,  Νικολαΐδου Μαριάνας.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν σε πλήρη απαρτία, όλα τα τακτικά και αιρετά μέλη και ο Γραμματέας του Δ.Σ, υπό την Προεδρία του  προέδρου του Δ.Σ και για το θέμα της έκτακτης σύγκλησης αυτού, το Διοικητικό Συμβούλιο, ομόφωνα  προέβη στο κάτωθι ψήφισμα:                                   

                                                  ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας ΄΄ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ΄΄ το οποίο συνήλθε σήμερα εκτάκτως 02/05/2022, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της εργαζόμενης του Γ.Ν.Φ,  Νικολαΐδου Μαριάνας, η οποία υπηρέτησε  με αγάπη αλτρουισμό και ευσυνειδησία το έργο και το καθήκον της,  αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας τόσο εκ μέρους του Δ.Σ, όσο και από τη Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ.
  2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ, τηρώντας και ακολουθώντας τις οδηγίες για την διασπορά του covid
  3. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο και ηλεκτρονικά μέσα.
  4. Να αποσταλεί στεφάνι στη μνήμη της εκλιπούσας.

Το Νοσοκομείο Φλώρινας χάνει μία εξαιρετική εργαζόμενη, η οποία ως επισκέπτρια υγείας προσέφερε από όλα τα πόστα(τμήμα εμβολίων- εμβολιαστικό κέντρο Covid, εξωτερικά ιατρεία κλπ) τις υπηρεσίας της στο Νοσοκομείο και το συνάνθρωπο. Όλοι μας νιώθουμε φτωχότεροι, με τον πρόωρο χαμό της Μαριάνας, που αγαπούσαμε και μας αγαπούσε, που ενδιαφερόταν για όλους τους συναδέλφους της και πάντα πρόσφερε τον καλύτερο εαυτό, στη δουλειά της, τον συνάνθρωπο και την κοινωνία της Φλώρινας. Ήταν καταξιωμένη και ακούραστη, πάντα μάχιμη, λειτουργώντας με ευαισθησία και  ανιδιοτελή αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Αισθανόμαστε περήφανοι που συνεργαστήκαμε με μία τόσο άξια πρωτίστως άνθρωπο  και εργαζόμενη, ως επισκέπτρια υγείας του Νοσοκομείου μας και αποτελεί παράδειγμα αλτρουισμού και ατόμου που ανέδειξε το λειτούργημα του.

Θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».                                   Το παρών επικυρώνεται και γίνεται εκτελεστό.

Ο Πρόεδρος & Διοικητής και τα μέλη  του Δ.Σ του Γ.Ν.Φ