Συλλυπητήριο ψήφισμα του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, σήμερα 27/09/2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του ΔΣ, μετά από πρόσκληση της προέδρου του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ», συνεδρίασε  εκτάκτως, σχετικά με την τραγική είδηση του θανάτου του Ψυχιάτρου του Γ.Ν.Φ, Αναγνωστόπουλου Γεώργιου.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν σε πλήρη απαρτία, όλα τα τακτικά και αιρετά μέλη και ο Γραμματέας του Δ.Σ, υπό την Προεδρία του  προέδρου του Δ.Σ και για το θέμα της έκτακτης σύγκλησης αυτού, το Διοικητικό Συμβούλιο με την  υπ’ αριθμ’ 203/27-9-2021απόφαση, ομόφωνα  προέβη το κάτωθι ψήφισμα:                                   

                                                         ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας ΄΄ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ΄΄ συνήλθε σήμερα εκτάκτως 27/09/2021 μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Ιατρού- Ψυχιάτρου του Γ.Ν.Φ Αναγνωστόπουλου Γεώργιου, ο οποίος υπηρέτησε  με αγάπη αλτρουισμό και ευσυνειδησία το έργο και το καθήκον του,  αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος τόσο εκ μέρους του Δ.Σ, όσο και από τη Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ.
  2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ τηρώντας και ακολουθώντας τις οδηγίες για την διασπορά του covid
  3. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο και ηλεκτρονικά μέσα.
  4. Να αποσταλεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.

Το Νοσοκομείο Φλώρινας χάνει έναν εξαιρετικό εργαζόμενο και ιατρό. Όλοι μας νιώθουμε φτωχότεροι, με τον πρόωρο χαμό του Γιώργου, που αγαπούσαμε και μας αγαπούσε, που ενδιαφερόταν για όλους τους Συναδέλφους του και πάντα πρόσφερε τον καλύτερο εαυτό, στη δουλειά του, τον συνάνθρωπο και την κοινωνία της Φλώρινας. Ήταν ένας  καταξιωμένος και ακούραστος ιατρός και λειτούργησε με ευαισθησία και γνήσια και ανιδιοτελή αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Αισθανόμαστε περήφανοι για τον άξιο αυτό, πρωτίστως άνθρωπο  και επιστήμονα-ιατρό του Νοσοκομείου μας.  ο οποίος  για πολλά χρόνια, προσέφερε τις υπηρεσίες του τόσο στους κατοίκους της περιοχής της Π.Ε Φλώρινας, όσο και ευρύτερα της Δ. Μακεδονίας. Θα το θυμόμαστε πάντα με αγάπη.  Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Το παρών επικυρώνεται και γίνεται εκτελεστό.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ & Διοικητής Γ.Ν.Φ