Συνάντηση με τους καθηγητές του Τ.Ε.Ε.Τ. στην Π.Ε. Φλώρινας

Συνάντηση με τους καθηγητές του Τ.Ε.Ε.Τ. στην Π.Ε. Φλώρινας

Συνάντηση με τους καθηγητές του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Γιώργου Αντωνιάδη και Κωνσταντίνου Γέρου.

Ο κ. Μπίρος, αφού ευχαρίστησε τους καθηγητές του τμήματος για τη γενικότερη προσφορά τους στην περιοχή, αναφέρθηκε στη σημασία και τη σπουδαιότητα του τμήματος τονίζοντας ότι αποτελεί τεράστιο πλούτο για την Π.Ε. Φλώρινας, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την άριστη μέχρι στιγμής επικοινωνία και συνεργασία ανάμεσα στους δύο φορείς, ενώ τέλος δήλωσε ότι η Π.Ε. Φλώρινας πάντα θα υποστηρίζει και θα ενισχύει με κάθε τρόπο τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που έχουν σχέση με το Τ.Ε.Ε.Τ. και το Πανεπιστήμιο γενικότερα.
Στόχος της συνάντησης ήταν η ανάλυση της συνεργασίας ανάμεσα στην Π.Ε. Φλώρινας και το Τ.Ε.Ε.Τ. σε όλα τα επίπεδα και η κατάθεση απόψεων και προτάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του τμήματος.