Συνάντηση του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος με τον Πρόεδρο του Επιμελητήριου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη

Την ένταξη της ψηφιακής πλατφόρμας που προτίθενται να δημιουργήσουν τα Επιμελητήρια Πάφου και Φλώρινας για την απευθείας επαφή και συνεργασία μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου των δύο περιοχών στην ευρύτερη πλατφόρμα που ήδη δημιουργεί ο Δήμος Πάφου για την τουριστική, πολιτιστική και επιχειρηματική προβολή της πόλης, στο πλαίσιο της μετατροπής της σε Smart City, αποφάσισαν σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Γραφείο Δημάρχου με την ευκαιρία της φιλοξενίας της ελλαδικής αντιπροσωπείας από το ΕΒΕ Πάφου, ο κ. Φαίδωνος πρότεινε επίσης όπως η ψηφιακή πλατφόρμα των Επιμελητηρίων διευρυνθεί με τη συμμετοχή και άλλων περιοχών από τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, ώστε η συνεργασία αυτή καταστεί αποδοτική προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών, πρόταση που έγινε αποδεκτή.
Ο Δήμαρχος Πάφου και ο Πρόεδρος του ελλαδικού Επιμελητηρίου συμφώνησαν επίσης όπως οι διαδικασίες δημιουργίας της επιχειρηματικής αυτής πλατφόρμας ξεκινήσουν άμεσα και για το λόγο αυτό έδωσαν ήδη τις σχετικές οδηγίες στους αντίστοιχους συνεργάτες και λειτουργούς.

Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος Γρηγόρης Σιάτσκα και ο Διευθυντής του ΕΒΕ Πάφου Μαρίνος Στυλιανού.