Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ στηρίζει το Παμφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ στηρίζει το Παμφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας με κεντρικό θέμα  το  εξοντωτικό κόστος της θέρμανσης για την τοπική μας κοινωνία, τα νοικοκυριά μας και τις επιχειρήσεις μας.

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας στις 5 Οκτωβρίου 2022, ώρα 17.00 στην Πλατεία Γ. Μόδη και διοργανώνεται από το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας, το Ε.Κ.Φ.,το Ε.Β.Ε., το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας, από Συλλόγους, Σωματεία, Συνδικάτα εργαζομένων  και άλλους φορείς.

Αξίζει να τονιστεί ότι η ΝΙΚΗ υπήρξε εξ αρχής αντίθετη, τόσο με το κλείσιμο των ελληνικών εργοστασίων παραγωγής ενέργειας, όσο και με την μυωπική εξωτερική διπλωματία, πράξεις που φέρνουν την πατρίδα μας σε ενεργειακό αδιέξοδο και τον λαό μας σε παρατεινόμενη οικονομική εξαθλίωση.

Η ΝΙΚΗ παροτρύνει τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και υπενθυμίζει σε όλον τον λαό της Φλώρινας ότι δεν πρέπει να δοθεί καμία επιβράβευση στους πολιτικούς που κατέστρεψαν και καταστρέφουν την πατρίδα. Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη!

Για τη Νίκη του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας,

Κοινότητα ΝΙΚΗΣ Νομού Φλώρινας

Σμαράγδα Παπαπανταζή   Αλεξία Τάντση